Logo Spelarosa, naar de homepage terug
Contact
"A rose is a rose is a rose" is een welbekende uitspraak bij rozenliefhebbers, maar is dat eigenlijk nog wel zo? Pit
Overzicht van Kwaliteit
asdssad

De laatste jaren zijn er zeer veel rozenrassen geintroduceerd waarbij het zelfs voor professionals soms lastig is om de rozen uit elkaar te houden. Daarom hebben een aantal Nederlandse toprozenkwekers de koppen bij elkaar gestoken teneinde een overzichtelijk en kwalitatief uitstekend rozenassortiment te kweken en te introduceren onder het kwaliteitsmerk Spelarosa® (Quality Only)

Mooi en gezond
asdssad

Spelarosa® rozen komen van meer dan vijftien wereldberoemde rozenontwikkelaars, door ons getest in het (veelal koude) Nederlandse klimaat alvorens ze geintroduceerd worden. Elke rozenplant die de kwekerij verlaat is getest op gezondheid, groei en bloeirijkheid. Alle Spelarosa® rozen zijn opgekweekt in de beste (pot) grondsoort en onder de meest strenge milieu eisen.

Topkwekers
asdssad

Alleen topkwekers mogen de Spelarosa®-rassen kweken zodat de kwaliteit van de rozenstruiken gewaarborgd is. Kwaliteitsnormen zijn er ook voor de verkooppunten (geselecteerde tuincentra's en hoveniers etc. ) waar de rozen aangeboden worden.

Spelarosa? - meisje
asdssad

U herkent het Spelarosa® - assortiment aan het Spelarosa® - meisje op het ovale etiket waarop ook de naam, afbeelding van de roos en de plantinstructies staan. Door kleurcodering van de pot en het jurkje van het Spelarosa® - meisje kunt u de groep herkennen. Wilt u later nog meer rozen uit dezelfde groep aanschaffen, dan hoeft u alleen maar op de kleur van het jurkje en/of de kleur pot te letten.

Prachtige potten
asdssad

Alle Spelarosa® rozen worden in zeer fraaite potten aangeboden zodat ze in alle seizoenen geplant kunnen worden. De meeste rozen worden direct, nadat de pot verwijderd is, in de grond geplant. Per groep is echter de grootte  van de pot dusdanig aangepast zodat u, indien u dat wenst, de rozen in de pot kunt laten en bijvoorbeeld op uw balkon kunt plaatsen. Later in het najaar, als de roos uitgebloeid is, kunt u ze in de tuin planten.

Garantie
asdssad

Verder garanderen we dat elke roos met het Spelarosa® keurmerk soortecht is!

Met vriendelijke groet,

Het Spelarosa® team